Zo ben ik nu eenmaal | DISC

Gedrag ben je niet. Gedrag heb je.

Deze DISC workshop is een inspirerende workshop over de invloed van gedragsvoorkeur op communicatie, samenwerking en gevoel. Korter gezegd: op werk en leven. Iedereen heeft een eigen gedragsvoorkeur. Dat maakt een ieder uniek. 

Ieders gedrag is helemaal goed zoals het is én als iemand een ander gevoel wenst, is het heel handig het gedrag in mindere of meerdere mate aan te passen. Einstein riep daar heel lang geleden als iets zinnigs over: ‘Insanity is doing the same thing over and over again, and expecting a different outcome.’

Wil je een ander gevoel, dan kies je voor ander gedrag omdat gedrag makkelijker te beïnvloeden is dan gevoel. Het is dan wel fijn als je je eigen voorkeursgedrag kunt en wilt herkennen.

Gedrag is behoorlijk voorspelbaar als je de vier types kent. Deze vier gedragstypen ga je in deze workshop leren herkennen zodat je er gebruik van kunt maken. Tijdens de workshop vul je een vragenlijst in die duidelijk maakt wat de leidende (en ja ook lijdende 😉) gedragsvoorkeur is. 

Misschien heb je een dergelijke workshop al eerder gevolgd. Dat maakt niet uit. Het blijft interessant omdat gedrag aan verandering onderhevig is.