Persoonlijk coachtraject

Het leven is mooi én je moet zelf de slingers ophangen!

En bij dat ophangen, helpen we je graag.
In onze persoonlijke coachtrajecten onderzoeken we met jou welke veranderingen je wenst. Dat kan op persoonlijk of zakelijk vlak liggen of allebei.

Je weet  dat je een persoonlijke coach kunt gebruiken als je regelmatig een onprettig gevoel ervaart dat niet meer weggaat.
Gevoel wordt in grote mate veroorzaakt door eigen gedrag. Gedrag door eigen overtuigingen en ervaringen. Dus wil je een ander gevoel, dan is het handig je eigen gedrag aan te passen.

Gelukkig is gedrag maar gedrag en ben je geen gedrag. Dat wil niet zeggen dat het gemakkelijk is om je gedrag aan te passen want al je ervaringen en overtuigingen (mooie en minder mooie) zitten vaak in de weg en kunnen je beperken in je leven en werk.

Wil je op pad met één van onze coaches of wil je voor één van je medewerkers een coach aanvragen, dan staan we voor je klaar.

Een persoonlijk coachtraject is altijd maatwerk. Daarnaast hebben wij ieder onze eigen specialismen (o.a. Brainspotting, Rebalancing, Voeding en Familie- & Organisatiesystemen).
Bel ons gerust zodat we kunnen overleggen over de vorm en wijze die het beste bij jou past.

Het zijn niet de omstandigheden
die je ongelukkig maken
maar je gedachten erover.

(Nin Sheng)