Teamtraject 1 | Mail- & agendamanagement programma

Je mailbox die overstroomt en je agenda die uitpuilt: het is de ultieme stressbom die veel mensen op de werkvloer laten ontploffen. Het zorgt voor minder werkplezier, middelmatige resultaten en zelfs gezondheidsproblemen. Weg ermee!

Veel mensen hopen dat je met een paar slimme Outlook trucs en timemanagement het tij kunt keren. Helaas, dat is een fabeltje. Wij weten dat als geen ander, na 17 jaar ervaring en het coachen van meer dan 2.500 mensen op dit vlak.
Als je een ander resultaat wilt, dan zul je ook iets anders moeten doen. Maar niet voor een dag of een week, nee, het moet voor langere tijd beklijven. En dat is voor de meesten nog niet zo gemakkelijk. Het vraagt om een gedragsverandering, een andere denkwijze, het loslaten van beperkende overtuigingen, in actie komen en volhouden met discipline. Om dit alles te bereiken heb je een trainer en coach nodig met flink wat skills, mensenkennis, ervaring en zelfs lef.

Onze deelnemers zijn enthousiast over het feit dat hun mailbox elke dag moeiteloos wordt opgeschoond. Ze voelen zich zen omdat hun schema niet meer in de war raakt en zijn blij met de tien tot twintig procent extra vrije tijd die ze hebben dankzij ons programma. Kortom, ze gaan met meer inspiratie en voldoening naar hun werk.

Review:

‘Het Mail- & agendamanagement  programma is het beste trainingstraject dat ik ooit deed (en ik deed er heel veel). Het was praktisch en meteen toepasbaar op mijn eigen mail en agenda. Ik had na één dag al resultaat. Het maakt me nog altijd blij; ook de tijdwinst en de rust die het me nog steeds geeft.
Aanrader!’

Meer weten of afspraak maken?
Mail: blij@ictus.nl

No worries… het is echt een piece of cake.
Je moet alleen eventjes de juiste manier vinden en dan kan het gebeuren.
Wij staan klaar om jou te helpen!