Teamtraject 1 | Mail- & agendamanagement programma

Time management is een illusie.
Waarom ons Mail- & agendamanagement programma wél impact heeft!

Veel mensen ervaren stress en werkdruk door hun overvolle mailbox en uit elkaar ploffende agenda. Het is de veroorzaker van verminderd werkplezier, kwalitatief mindere resultaten en menig gezondheidsprobleem.

Veel mensen hopen dat je dat met wat aanpassingen in Outlook en iets van timemanagement kunt verhelpen. Dat is een illusie. Wij weten dat uit ervaring, opgedaan in 17 jaar en het coachen van meer dan 2.500 mensen op dit gebied.
Mensen dienen iets anders te gaan doen dan ze altijd deden als ze een ander resultaat willen. En niet voor een dag of een week, maar voor langere tijd zodat het beklijft. Zo simpel is dat. Dat is niet voor iedereen even makkelijk. Naast iets anders doen vraagt het om gedragsverandering, een andere denkwijze, het overboord zetten van beperkende overtuigingen, in beweging komen en discipline. Om dat voor elkaar te krijgen heb je een trainer en coach nodig met behoorlijk wat skills, mensenkennis, ervaring en zelfs lef.

Onze deelnemers zijn dolgelukkig met hun mailbox die met gemak elke dag een keer helemaal leeg is. Ze ervaren rust doordat hun planning niet meer uit elkaar ploft en zijn blij met de  tien tot twintig procent tijdwinst die ze ervaren na ons programma. Kortom: ze gaan (weer) meer geïnspireerd en met voldoening naar het werk.

Review:

‘Het Mail- & agendamanagement  programma is het beste trainingstraject dat ik ooit deed (en ik deed er heel veel). Het was praktisch en meteen toepasbaar op mijn eigen mail en agenda. Ik had na één dag al resultaat. Het maakt me nog altijd blij; ook de tijdwinst en de rust die het me nog steeds geeft.
Aanrader!’

Meer weten of afspraak maken?
Mail: blij@ictus.nl

No worries… Het is niet moeilijk.
Je moet alleen even weten hoe én het gaan doen.
En wij helpen je!