Wie ben jij eigenlijk?

Ben je klaar voor een superleuke en leerzame teambuildingsdag?

We besteden op deze teambuildingsdag een dagdeel aan het maken van een persoonlijkheidsanalyse. Het geeft jou en je collega’s meer inzicht in wie jij bent. Het andere dagdeel vullen we in overleg in. 

Wat gaan we doen? 
Na het invullen van een vragenlijst hebben de teamleden inzicht in wie zij zijn en wie hun collega’s zijn als het gaat om gedrag. Deze analyse maakt het waarom van het gedrag overzichtelijk en begrijpelijk zichtbaar. Het geeft bijvoorbeeld antwoord op de vragen: waarom hebben sommige mensen weerstand tegen veranderingen terwijl anderen het juist opzoeken? Waarom nemen bepaalde mensen altijd de leiding en volgen anderen liever? Of waarom zijn sommige mensen zo flexibel en hechten anderen aan procedures?


Het samen maken van deze analyse zal veel duidelijkheid geven en meer begrip en verbinding in het team veroorzaken. Het leren kennen van ieders favoriete gedragspatroon zal, dankzij een betere zelfkennis, helpen effectiever en prettiger met elkaar om te gaan.

 

 


Deze analyse is gebaseerd op het wetenschappelijk gevalideerde DISC-model. Dit instrument is op verschillende onafhankelijke universiteiten onderzocht op validiteit en betrouwbaarheid.
Uit studies blijkt dat het instrument meet waarvoor het ontworpen is en hoog scoort in de herkenbaarheid van de uitslag door deelnemers.
De betrouwbaarheid van de score is rond de 90%.