Positieve communicatie

Wat het geeft:

Positieve(re) communicatiecultuur |positieve(re) werksfeer |verbinding |erkenning | trots | meer of weer werkplezier

Heb je enig idee waarom je ganzen eerder hoort dan dat je ze ziet?
Ze zijn elkaar constant aan het enthousiasmeren om door te gaan. Ze moedigen elkaar aan en complimenteren elkaar. Als ze het tegenovergestelde zouden doen, zouden ze Groenland nooit bereiken.

Communicatie heeft op veel zaken invloed. Als je in een omgeving zit met positieve communicatie dan heeft dat invloed op jouw humeur, op jouw geluksgevoel, op de sfeer, op de cultuur en daardoor op dat wat je doet. En als jij positief communiceert, maak je daarmee een heleboel mensen gelukkig. Als eerste jezelf.

Albert Einstein (we zijn grote fan van hem!) lanceerde de volgende stelling:
Enthousiasme = missie x centen + complimenten
Het is dus niet zo dat alleen je missie in je werk en de beloning die je voor je werkzaamheden krijgt jou enthousiast maken. Complimenten maken het af. Oftewel: complementeren het.

De kans is groot dat je nu denkt  ‘Ja, ik wil heel graag meer complimenten en meer van dat, maar ik krijg dat niet of niet genoeg.’  We gaan niet kijken hoe jij een ander kunt veranderen. Dat lukt je namelijk niet. We gaan wel kijken waar jij invloed uit kunt oefenen op anderen en dat begint altijd bij jezelf.

In deze inspiratie sessie gaan we het hebben over aanmoedigen en complimenteren. En we hebben het ook over hoe je wat makkelijker ‘Nee (nu niet)  kunt zeggen. We inventariseren wat jij anders wilt in de communicatie naar jou toe en in de communicatie vanuit jou. Je hebt meer invloed dan je misschien denkt.

Wat je geeft is wat je krijgt. 
Wil jij iets anders op het gebied van communicatie? Dan ontmoeten we je graag.

Hoe en wanneer
Training 3 uur en coaching 1 uur
Circa vier weken later: 1 uur telefonische coaching
Mail naar info@ictus.nl voor actuele startdata
Waar
Nieuw Allardsoog (de Uil) | Jarig van der Wielenwei 6 | 9243 SH Bakkeveen

Verder                 
Neem je laptop mee | inclusief uitgebreid lunchbuffet met 3 warme gerechten

Investering         
€ 561,63 (excl. btw
)