Voor jou

Klik hieronder voor:

Informatie Persoonlijk coachtraject

Informatie burn-out preventie 


Waarom kies jij voor een persoonlijke coach van Ictus?


Je bent op zoek naar richting, wilt meer focus
Dwaal je door het leven zonder écht een plan te hebben? Onze coaches helpen je dit te veranderen door je ware doel te achterhalen en je te helpen focus te krijgen en te houden. We helpen je om je doelen te realiseren. Daar word je blij van.

Je zoekt naar een positieve mindset
We kijken naar wat er wél is en geven daar aandacht aan. Je gaat meer positiviteit in je leven toelaten en daarvan genieten. Je leert complimenten aannemen en ze ook nog eens te geloven. 

Je  wilt niet meer uitstellen 
Als je iets anders wilt, moet je iets anders doen. Zo eenvoudig is het. En ook niet. Iets anders doen, kan veel energie vragen en soms onmogelijk lijken. De stappen te zetten die nodig zijn voor ander resultaat, voor een andere beleving; daar helpen wij je bij. 

De basis op je werk in orde
Op je werk is een minimum voorwaarde dat je je mail op orde hebt zodat je geen achterstand ervaart en je je afspraken en je beloftes na kunt komen. Je wilt structuur in je mail en een planning die je ondersteunt en je overzicht geeft. We geven je een systeem dat je hierbij helpt en dompelen je onder met leuke tips en trucs van Outlook.

Je wilt weten wat je kwaliteiten zijn
En dat niet alleen. Ook wat je valkuilen, uitdagingen en allergieën zijn. En je wilt weten hoe je ze zo goed mogelijk kunt benutten. Voor jezelf en voor anderen. 

Luisteren oren / adviserende mond
Je wilt iemand die naar je luistert. Die je adviseert als je dat vraagt. Die je een spiegel voorhoudt. Die niet met je meepraat maar objectief is.
Er is niets mis met gewoon eens een heleboel aandacht alleen voor jou. 

Je wilt een betere balans
In elke week zitten 168 uren. Hoe ga je daar bewuster mee om?
We bekijken hoe je je tijd meestal verdeelt en hoe je het bij voorkeur wilt verdelen.
We kijken hoe de balans is tussen tijd voor jezelf, je gezin en je werk. We maken dat overzichtelijk. Daardoor wordt het helder voor je wat je wilt veranderen. 

Je wordt gelukkiger
Wij weten hoe je stress kunt verminderen, dingen kunt vereenvoudigen en hoe goed het is even pas op de plaats te doen. Wij kennen de kracht van reflectie. (Bijna) alles is een keuze en geluk is een besluit.  Het klinkt zo mooi en het is echt waar. Voor je het weet is dit ook jouw overtuiging.

We hebben lef
Een goede coach is getraind om die vragen te stellen die je zelf niet zou bedenken. We zeggen niet altijd wat je wilt horen maar wel wat je moet horen. Het gaat er niet over dat je ons aardig vindt maar dat we eerlijk en oprecht aan je bijdragen.
Wij worden beoordeeld met goed tot zeer goed; dus geen vrees  😉