Ludwich van Westering

Ludwich ziet zichzelf als een coach die tegelijkertijd een gids is. Hij gaat altijd uit van het Goede van iemand en Inspireert graag anderen. Is Dankbaar als hij hierbij nieuwsgierig mag zijn om Samen de gewenste resultaten te halen.

De jongste uit een gezin van 6 kinderen. Geboren in Indonesië maar groot gebracht in Nederland. Man van een zorgzame vrouw en vader van vier kinderen. Positief, vriendelijk, flexibel, enthousiast, betrokken, energiek, gedreven en resultaatgericht. Altijd nieuwsgierig naar de ongekende vermogens van zichzelf en die van anderen.

Ludwich is zijn loopbaan begonnen bij PTT Telecom. Na zijn studie bedrijfskunde heeft hij diverse management functies gehad bij verschillende bedrijven. Daarna heeft hij zich gespecialiseerd in Lean Management. Het is zijn passie om mensen te coachen om hun ambities te realiseren en daarmee een bijdrage te leveren aan iemands (werk)geluk. Om zijn ongekende vermogens en die van anderen nog beter te leren kennen, heeft hij onlangs succesvol de opleiding NLP Practitioner afgerond.

Ludwich is een familieman en wordt gelukkig van:

  • leuke dingen doen met zijn gezin
  • wandelen met hond Bruno
  • Indonesisch koken
  • anderen helpen om het steeds beter te doen