Home

Welkom bij Ictus!

Wij bestaan vanaf 2017. In dat jaar zijn wij begonnen met het Fundamentals programma. Een leiderschap- , cultuur- en  bewustwordingsprogramma in één.

Toen we het programma bouwden, was de intentie om materiaal te creëren dat mensen helpt met zoveel mogelijk plezier, gewenste resultaten neer te zetten op hun werk. En we wilden meer. Werk is maar een onderdeel van het leven en ook aan het leven van mensen wilden we positief bijdragen. Na gezamenlijk meer dan 2.000 mensen gecoacht te hebben, wisten we feilloos waar de grote pijn- en dus ontwikkelpunten lagen.

Misschien herken je een paar?

  • Een balans dat uit evenwicht is
  • Te hoge werkdruk
  • Een mailbox die dagelijks ontploft
  • Een overvolle agenda
  • Het ontbreken van waardering
  • Een onprettige wijze van communiceren
  • Geen nee willen of kunnen zeggen
  • De persoonlijke regie weggeven

En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Het Fundamentals programma heeft vijf modules die al deze thema’s en meer aanraakt.
We werken heel praktisch aan mail en planning. Maken andere keuzes die beter uitpakken voor persoonlijke balans. We kijken naar persoonlijke invloed, gaan aan de slag met kernkwadranten en gedragsstijl voorkeuren, werken aan feedback en communicatie. We doen dat serieus in combinatie met humor en interactie.
Aan elke module zit een uur persoonlijke coaching per deelnemer gekoppeld. Ieder mens is immers uniek en heeft zijn of haar eigen vraagstukken. Dat betekent voor iedere deelnemer die het gehele programma volgt vijf trainingen en vijf persoonlijke coachuren. De modules kunnen ook apart afgenomen worden. De praktijk laat zien, dat door de samenhang van de modules, er meestal  gekozen
wordt voor het complete programma. 

We werken nu twee jaar met het programma. Inmiddels bedienen we vele klanten.
We zijn trots. Heel trots. Door de ervaringen die onze deelnemers en opdrachtgevers met ons gedeeld hebben, is het programma uitgegroeid tot een bijzonder waardevol geheel. De reacties zijn enkel positief.

Deelnemers aan het programma hebben duidelijk gemaakt wat zij anders wilden. Hebben andere acties genomen en daardoor andere resultaten gekregen. Op zichtbare en voelbare gebieden van hun leven en werk. En dat heeft enorm veel invloed op de prestaties en het plezier binnen de teams.

Inmiddels doen we meer dan het Fundamentals programma alleen. We hebben een prachtige tool voor managers en organiseren inspirerende en bijzondere bijeenkomsten voor Management teams. Er lopen diverse persoonlijke coachtrajecten en vanaf 2020 gaan we werken met Karakterstructuren, een verdiepingsprogramma waarmee we onze klanten die inmiddels aangegeven hebben na het Fundamentals programma méér te willen, opnieuw kunnen bedienen. 

Gelukkige mensen zetten fantastische prestaties neer!

Dat is waar wij aan bij willen dragen. Dat is wat wij doen.


Hoofdkantoor Ictus

Wij hebben Het Nieuwe Werken principe volledig omarmd.
We werken waar, wanneer, hoe en met wie wij willen.

Een kantoor hebben wij niet. We werken bijna altijd in-company. Door deze keuze houden we onze vaste kosten laag. Dat draagt eraan bij dat wij onze klanten een aantrekkelijk tarief kunnen bieden. 

We maken regelmatig gebruik van de prachtige locatie Nieuw Allardsoog in Bakkeveen.
Klik hier voor een kijkje!  


Cadeautje 

De deelnemers van ons Fundamentals programma krijgen het boek Duizend vallende sterren dat door onze founder is geschreven.
Klik hier voor meer informatie. 


Algemene voorwaarden

Op de door onze geleverde diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. 
We hebben de lettertjes niet klein gemaakt en je kunt ze hier vinden.


Privacyverklaring

Voor onze privacyverklaring klik je hier.