Coaching

Waar wij ons écht in onderscheiden:
3 lagen van coaching!

We coachen onze deelnemers op dat wat we aanreiken tijdens de modules.
Daarnaast bieden we (aanvullende) individuele coachtrajecten en intensieve individuele coaching / Rebalancing voor professionals aan.
Hieronder lees je meer. 

Individuele coaching

Een coach helpt je bij veranderingen die jij wenst in je werk en/of in je leven. 
Je waarden leven en andere doelen bereiken gaat niet zomaar. Daar moet je de dingen anders voor doen. In de praktijk zien we vaak dat mensen dezelfde dingen doen en toch een andere uitkomst verwachten.

Je in meer of mindere mate ontevreden voelen over hoe de dingen gaan en toch gewoon elke dag op dezelfde manier doorgaan met je leven. Herken je dat? Zo ja, het is niet raar dat je dat doet. Het is heel menselijk. Het ontstaat vaak vanuit wonderschone eigenschappen en kwaliteiten die je bezit. Zoals zorgen dat je je werk uitstekend doet en dat thuis alles op rolletjes loopt. Soms handel je ook vanuit bewust of onbewust niet willen zien wat er te zien is, niet willen voelen wat er te voelen is. Tel daar dan nog eens oude patronen, misleidende gedachten, beperkende overtuigingen en onverwerkte thema’s bij (die we allemaal hebben) en je kunt je er van alles bij voorstellen dat iets veranderen in je leven en je werk geen sinecure is.  Het leidt soms tot overspannenheid, burn-out en/of lichamelijke klachten. 

Intensieve coaching / Rebalancing voor professionals

Ictus voegt, indien gewenst, aan de standaard coaching een laag toe: Intensieve coaching / Rebalancing voor professionals. Het is een vorm van coaching die dieper gaat. Het is een methode die ervoor zorgt dat onverwerkte emoties verwerkt worden waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe patronen, gedachten en overtuigingen die je gelukkiger maken en je weer sneller presteert zoals je dat wenst en die naast jou ook je werkgever blij maakt. Het is uitermate geschikt voor mensen die voelen dat ze tegen een grens aanlopen of daar aan voorbij zijn gegaan, tekenen van overspannenheid of burn-out vertonen of gewoon een beetje extra nodig hebben.

Behalve gesprekken maken we bij onze Intensieve coaching gebruik van zelfonderzoek, lichaamswerk en reflectie. In de praktijk betekent dit dat we meestal een minuut of twintig met je in gesprek zijn om het onderwerp of de situatie te bespreken waar jij aandacht voor wilt. We gaan daarna verder op een behandeltafel. Je lichaam wordt dan letterlijk aangeraakt omdat het de ingang is naar de diepere laag. Al je herinneringen, ervaringen en ga zo maar door zijn daar opgeslagen. 

Hoe dat precies werkt? Je ligt in je ondergoed bedekt met een laken of deken. Als je het prettiger vindt neem je ruim zittende kleding mee (bijvoorbeeld een sportbroekje en hemdje). Dat klinkt best spannend. In de praktijk valt dat erg mee.

De intensieve coaching wordt uitgevoerd in de praktijkruimte van geschoolde, gediplomeerde professionals die de driejarige opleiding tot Rebalancer hebben afgerond. Voor meer informatie klik hier.

Ben je een particulier en wil je één of meerdere rebalancing sessies?
Bel dan 06-2035 3406 of stuur een mail aan herma.jonker@ictus.nl